Riolering kapot door boomwortels

Riolering kapot door boomwortels? Dit is de oplossing

De riolering herstellen: het kan door tal van oorzaken nodig zijn. Onder andere een kapotte leiding onder de woning kan ervoor zorgen dat jouw riolering niet meer werkt en dat je te maken krijgt met vervelende geuren. Nader onderzoek zal uitwijzen wat de oorzaak is van de kapotte leiding. Een van de meest voorkomende oorzaken is de groei van boomwortels. Hoe zorg je ervoor dat je dit snel kunt oplossen? Dat lees je hier.

Hoe wordt een kapotte riolering door boomwortels ontdekt?

Een kapotte riolering door boomwortels: hoe kom je erachter dat boomwortels de oorzaak zijn? Wanneer jij te maken hebt met een geurend riool is er altijd een oorzaak: alleen kun je deze bijna nooit meteen zien. Er lopen leidingen onder het huis en in de tuin. Door middel van camera onderzoek wordt er gekeken naar de oorzaak. En wanneer er sprake is van groeiende boomwortels zal de inspectie met de camera dit ook bevestigen. Jouw riolering herstellen? Dan kun je altijd een afspraak maken zodat er sprake is van snel en vakkundig herstel. 

De oplossing is altijd dichtbij

Een kleine scheur in de leiding zal al voor meer wortelgroei zorgen. Boomwortels zijn zeer sterk en kunnen dwars door rioleringsbuizen heen groeien. De kapotte riolering herstellen is dan de volgende stap: hiervoor kun je altijd Rioleringen Van Ende inschakelen met jarenlange ervaring. Het is belangrijk om voor een gespecialiseerd bedrijf te kiezen. Je weet op deze manier zeker dat de werkzaamheden vakkundig en snel worden uitgevoerd.

Er wordt gebruik gemaakt van deskundig apparatuur en daardoor is snel te zien wat de oorzaak is en hoe dit opgelost kan worden. In de meeste gevallen wordt er bij het detecteren van de wortelgroei ruimte gecreëerd op de juiste plek, zodat de reparatie uitgevoerd kan worden. Riolering herstellen? Laat dit altijd uitvoeren door een expert!

 
Logo Rioleringen Antwerpen